Δελτίο ενημέρωσης 2 Οκτωβρίου 2007

Διαβάστε το δελτίο ενημέρωσης του Αντίβαρου 02 Οκτωβρίου 2007

Δελτίο ενημέρωσης του Αντίβαρου 02 Οκτωβρίου 2007

   

   

TO MHNYMA AYTO EINAI KWDIKOPOIHMENO SE GREEK – WINDOWS, EAN DEN MPOREITE NA TO DIABASETE STA ELLHNIKA DEITE TO STH DIEY8YNSH

http://www.antibaro.gr/deltio_okt07.htm

 

Χαίρετε,

Μετά από αρκετό διάστημα, στέλνουμε τακτικό δελτίο ενημέρωσης του Αντίβαρου. Αρκετά τα νέα άρθρα, πολλά από τα οποία γράφτηκαν στο δεύτερο μισό του καλοκαιριού, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τα τοποθετήσουμε εγκαίρως. Εάν κάποιο άρθρο μας διέφυγε, παρακαλούμε να μας το ξαναστείλετε. Επίσης, δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε στα εκατοντάδες μηνύματα που λάβαμε μετά την οριστική απόσυρση του βιβλίου Ιστορίας. Θα απαντηθούν όλα, εν καιρώ!

Σχετικά με την απόφαση αυτή του ΥΠΕΠΘ, και επειδή καλό είναι όχι μόνο να διαμαρτυρόμαστε αλλά και να επικροτούμε την πολιτική ηγεσία όταν πράττει σύμφωνα με τη βούληση του λαού, πιστεύουμε ότι θα άξιζε τον κόπο να λάβει ορισμένα ευχαριστήρια μηνύματα ο νέος Υπουργός κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης στη διεύθυνση stylianidis@parliament.gr .

Η πρώτη εκπομπή “Νέοι Φάκελοι” του Αλ.Παπαχελά για τη φετινή χρονιά, που θα προβληθεί στο ΣΚΑΙ στις 9 Οκτωβρίου, θα έχει αφιέρωμα στο σχολικό εγχειρίδιο.

Μία ανακοίνωση για εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου

Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, το Καρίπειον ΄Ιδρυμα Μελετών Μακεδονίας-Θράκης και οι εκδόσεις “΄Εφεσος” σας προσκαλούν με τιμή στην παρουσίαση της συλλογικής επιστημονικής μελέτης “Μακεδονισμός”, ο Ιμπεριαλισμός των Σκοπίων, 1944-2006 την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007, ώρα 19.00, στην αίθουσα διαλέξεων της Εταιρείας, οδός Εθνικής Αμύνης 4, Θεσσαλονίκη. Το βιβλίο παρουσιάζουν:
Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, Ο κ. Ιάκωβος Μιχαηλίδης, αναπλ. Καθηγητής Α.Π.Θ., και η κ. Σταυρούλα Μαυρογένη, Δρ. Βαλκανολογίας.
 

====================================================================

Τα νέα άρθρα στο Αντίβαρο

 

Λόγω της πληθώρας νέων άρθρων, θα σας συμβουλεύαμε να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα του Αντίβαρου και ειδικά τη σελίδα με τα πρόσφατα άρθρα

Γραφτείτε ή διαγραφτείτε από τη λίστα των μηνιαίων δελτίων ενημέρωσης:
Εγγραφή Διαγραφή
 

 

 

 

 

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Ανδρέας Σταλίδης

http://www.antibaro.gr

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.