Δελτίο Ενημέρωσης 6 Φεβρουαρίου 2008

[Αρχική - Πολυτονικό - Πρόσφατα - Ιστολόγιο - Δελτία Ενημέρωσης - Οπτικοακουστικό υλικό - Αγορά]

EAN DEN MPOREITE NA TO DIABASETE SWSTA, DEITE TO EDW:
http://www.antibaro.gr/neodeltio.html

Αντίβαρο στα δελτία ειδήσεων

Γεγονότα που δε χωρούν στα παράθυρα

  • Τουρκικές προκλήσεις – καταγγελία ότι Έλληνες ψαράδες παραβιάζουν τα Τουρκικά χωρικά ύδατα στα Ίμια (από «γκρίζα ζώνη» το 1996 τώρα έγιναν Τουρκικά!)
  • Επίσκεψη Καραμανλή στην Τουρκία «για μια φωτογραφία»
  • Επικείμενες εκλογές στην Κύπρο στις 17/2- επαναφορά Σχ. Ανάν;
  • Πορεία διαπραγματεύσεων στον ΟΗΕ για το όνομα της πΓΔΜ (ο πρωθυπουργός των Σκοπίων καταθέτει στεφάνι σε μνημείο με χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας»)
  • Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, Ασσυρίων και Ελλήνων της Ανατολίας
  • Ζήτημα και αντιρρήσεις στο ενδεχόμενο ανεξαρτησίας του Κοσόβου, σε σχέση και με τις εκλογές στη Σερβία στις 3/2
  • Εκλογές στις ΗΠΑ και ειδικότερα αναφορά στα επιτελεία των υποψηφίων αντί των σχολίων τύπου κοσμικών στηλών (αντίθετα με μας, οι γείτονες ασχολούνται)

Δελτίο Ενημέρωσης 6 Φεβρουαρίου 2008

Χαίρετε,

μετά από περίπου ενάμιση μήνα, στέλνουμε το επόμενο (τακτικό) δελτίο ενημέρωσης του Αντίβαρου.

Η συμμετοχή του Αντίβαρου στο εθνικό πένθος για τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο γίνεται με ορισμένα κείμενα που θα δείτε στον κατάλογο πιο κάτω. Αιωνία του η μνήμη.

Σας ενημερώνουμε ότι η συλλογή υπογραφών που διοργάνωσε ο Αντιφωνητής και το Αντίβαρο για το νομοσχέδιο για τα Βακούφια της Θράκης, έληξε μετά από περίπου 40 ημέρες με συνολικό αριθμό 6228 υπογραφών. Μπορείτε να δείτε το δελτίο τύπου που απεστάλη στον τύπο, καθώς και ένα ευχαριστήριο μήνυμα του διευθυντή του Αντιφωνητή κ. Κώστα Καραΐσκου ειδικά προς τους υπογράφοντες μέσω του Αντίβαρου.

Το Αντίβαρο, πιστό στον αγώνα και την εκστρατεία ενημέρωσης που είχε αναλάβει το 2004 εναντίον του Σχεδίου Ανάν, προτρέπει τους αναγνώστες να υπογράψουν δήλωση υποστήριξης στον Τάσσο Παπαδόπουλο, την οποία διοργανώνει το περιοδικό Άρδην και η εφημερίδα Ρήξη. ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ

Στο παρόν δελτίο εγκαινιάζουμε και μία νέα στήλη που τη βλέπετε στα δεξιά, με μία σύντομη λίστα ζητημάτων που δυστυχώς δε βρίσκουν την ανάλογη ανταπόκριση στα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επίσης, συμπεριλαμβάνουμε και ορισμένους συνδέσμους σε άλλες ιστοσελίδες ή στο ιστολόγιο του Αντίβαρου.

Νέα άρθρα

Ορισμένα ηλεκτρονικά μηνύματα που λάβαμε από την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων και μετά, δεν προλάβαμε να τα απαντήσουμε. Αν στείλατε κάτι που αναμένατε να συμπεριεληφθεί στο δελτίο αυτό, παρακαλώ να το ξαναστείλετε.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας στο Αντίβαρο

Ανδρέας Σταλίδης.


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.