Προκλητική Διαδήλωση Σκοπιανών στην Μελβούρνη!

Σκηνές από τις “καλές” προθέσεις των βορείων γειτόνων στην Μελβούρνη της Αυστραλίας την 24.05.2008.

 ethnikism1.jpg

ethnikism2.jpg

ethnikism3.jpg

ethnikism4.jpg

ethnikism5.jpg

 ethnikism6.jpg

 ethnikism7.jpg

ethnikism8.jpg

Tags: , , ,

3 Responses to “Προκλητική Διαδήλωση Σκοπιανών στην Μελβούρνη!”

 1. Dimitris D says:

  Ο τελευταίος σύμμαχος, και ο μεγαλύτερος συνάμα, είναι ο μεγαλοιδεατισμός και η αδιαλλαξία των απανταχού σκοπιανών που φυσικά υποδαυλίζεται από την τωρινή κυβέρνηση.
  Είθε να ξυπνήσουν οι δικοί μας και να εκμεταλλευτούν όλα αυτα τα καραγκιοζιλικία και να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος στην υπόθεση! απίθανο να γίνει, αλλά δεν παύω να ελπίζω!
  Διάβασα μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση ως προς την ονομασία (http://www.e-grammes.gr/article.php?id=3201) – δεν μπορώ να ελεγξω την ορθότητα των επιχειρημάτων αλλά η γενική ιδέα μου φαίνεται σωστή – ουσιαστικά μη χρησιμοποιώντας τον όρο ΠΓΔΜ τα Σκόπια ουσιαστικά καταπατούν την διεθνή νομιμότητα!
  Αν συνεχίσουμε να μην αντιδρούμε σε τίποτα σύντομα θα τα βρούμε μπροστά μας – λέγε λέγε τα πιστεψανε οι ίδιοι (60 χρόνια δεν κάναμε τίποτα), τώρα θα αρχίσουν να τα πιστεύον και οι υπόλοιποι (άλλες χώρες).
  Δεν είμαι σίγουρος, αλλά ένα ακόμη εμπάργκο και κλείσιμο των συνόρων δεν μου ακούγονται ασχημα ως ιδέες.

  Από τη Ντόρα πάντως δεν περιμένω και πολλά και μόνο η πλάνη ότι όλα είναι προεκλογικά κόλπα (ώστε να μην αντιδράσουμε) φανερώνει πολλά!

 2. Πατριώτης says:

  Ειλικρινά, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς με το τι κάνουν οι Σκοπιανοί απανταχού του κόσμου. Το μόνο, ίσως, ενδιαφέρον στην υπόθεση είναι ότι οι Σκοπιανοί δεν διαδήλωσαν μόνοι τους, αλλά μαζί με Τούρκους. Δηλαδή, συσφίγγονται οι σχέσεις και αναπτύσσεται μία «φιλία» μεταξύ των δύο λαών, όπως έδειξε και η αμέριστη συμπαράσταση της Άγκυρας προς τα Σκόπια ακόμη και στο Βουκουρέστι. Τρόπον τινά, η Τουρκία φιλοδοξεί να παίξει τον ρόλο προστάτιδος των Σκοπίων, επεκτείνοντας, όμως, την «προστασία αυτή και στην Αλβανία. Έτσι, ο «μακεδονισμός» μπορεί να αφορά μόνο στον σλαβικό πληθυσμό των Σκοπίων, αλλά και οι αδιαφορούντες γι αυτόν Αλβανοί κάτοικοί δεν διάκεινται ούτε φιλικά ούτε ουδέτερα προς την Ελλάδα.

  Πρέπει να αναθεωρήσουμε απαραιτήτως την πολιτική μας έναντι της Τουρκίας και να φύγει από το ΥπΕξ η Μπακογιάννη, η οποία μόνο ζημιά μπορεί να κάνει. Και η εν εξελίξει επίσκεψη στην Τουρκία του Α’ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Γράψα, είναι μία ακόμη γκάφα της εξωτερικής μας πολιτικής, όπως σωστά επισημαίνει ο Γ. Δελαστίκ στο σημερινό (;) του άρθρο.

 3. Θέστωρ says:

  Τὸ θέμα δὲν εἶναι τί κάνουν αὐτοί. Ἐμένα μ’ ἀπασχολεῖ τί κάνουμε ἐμεῖς. Ἐμεῖς λοιπόν, ἐξακολουθοῦμε νὰ “διασκεδάζουμε” μὲ τὰ λαζοπουλικὰ περιττώμματα. Ἐνσταλάζουμε καθημερινῶς τὴ νέα γενιὰ μὲ τὶς ἀπόψεις τοῦ σύγχρονου Ἐφιάλτη, ὅστις δὲν δίστασε νὰ βάλλει καὶ πάλι κατὰ μητροπολίτου Ἀνθίμου (!!!!!!!), ἐπειδὴ ὁ τελευταῖος ἀπήντησε στὸν ἀνεκδίηγητο Στέφανο τῶν Σκοπίων μὲ τὸ “μολῶν λαβέ”. Αὐτὴ εἶναι ἡ Ἑλλάς: Ντόρα Λαζοπούλου καὶ Λάκης Μπακογιαννοκουβελομητσοτάκης! Καὶ στὴ μέση ἡ Καλομοῖρα ποὺ κάνει ἀντίθεση μὲ τοὺς ὑπολοίπους ἡμᾶς κακομοίρηδες… Φεῦ!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.