Η Μαριέττα αποκαλεί εμμέσως ασόβαρο τον Υπουργό Παιδείας!

Σε συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος του νεανικού περιοδικού “NUEVO” της ΟΝΝΕΔ (Ιούνιος 2008, τ. 4, σελ. 13) η κα. Μαριέττα Γιαννάκου εμμέσως αποκαλεί τον Υπουργό Παιδείας Ευρ. Στυλιανίδη “ασόβαρο”, επιτίθεται σε ένα κρεσέντο αλαζονίας κατά της ελληνικής Βουλής υπονοώντας ότι δεν αξίζει να τήν έχει βουλευτή (!), καταγγέλλει ότι “τής τήν είχαν στημένη” (!), ενώ αφήνει αιχμές για “αφελείς” ανθρώπους εντός της Νέας Δημοκρατίας!

Η κα. Γιαννάκου επιστρέφει!

Πηγή: http://www.onned-korinthias.gr/files/nuevo4.zip

Η κα. Γιαννάκου παριστάνει ακόμα ότι δεν καταλαβαίνει. Επιμένει ακόμα να στηρίζει την χρεωκοπημένη επιλογή της, νομίζοντας ότι κάποτε η Ιστορία θα τήν δικαιώσει. Επιμένει σχεδόν ψυχοπαθολογικά να αρνείται το γερό μάθημα που τής έδωσε ο ελληνικός λαός στις κάλπες των εθνικών εκλογών. Αλλά και φοβάται φυσικά να συγκρουστεί με τον πρωθυπουργό που προφανώς συναίνεσε στην νουνεχή εισήγηση του νυν Υπουργού Ευρ. Στυλιανίδη να αποσυρθεί άρον άρον το αποδοκιμασμένο βιβλίο Ιστορίας της Στ΄Δημοτικού για να αποσοβηθούν τα χειρότερα για την κυβέρνηση.

Δηλώνει δε ευθαρσώς ότι θα είναι “υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές”! Λυπάμαι πολύ που θα το πω, αλλά το χαμένο πόδι ούτε πρόκειται να διασώσει το γόητρο και να καλύψει την ασίγαστη υπεροψία σας, κα Γιαννάκου, ούτε πρόκειται να σάς εξασφαλίσει την επιστροφή σας στο Κοινοβούλιο. Γιατί μαζί με το κατάπτυστο βιβλίο ο ελληνικός λαός απέσυρε οριστικά και εσάς κα. Γιαννάκου, καθώς και όλους όσοι επέμειναν όλο το προηγούμενο διάστημα να τόν εμπαίζουν πάνω στα εθνικά ζητήματα που ματώνουν την ψυχή του, όπως τους κ.κ. Νίκο Γεωργιάδη, Νίκο Μπίστη κ.ά.

Tags: , ,

One Response to “Η Μαριέττα αποκαλεί εμμέσως ασόβαρο τον Υπουργό Παιδείας!”

  1. jim says:

    Κλασσικό παράδειγμα αλαζονίας. Κάτι τέτοιους κάποτε τους εξοστρακίζανε επειδή από το καβαλημένο τους καλάμι δεν ένοιθαν πως εκεί τους έβαλε ο λαός για υπηρέτη του. Αντ’ αυτού κωλοτρίβονται πασάροντάς μας τις ιερές γραφές του νεοταξίτικου ιερατείου κραδαίνοντας το ραβδί του μαθητευόμενου μάγου. Συμπαθέστατη η Γιαννάκου άλλά αφελής που ακόμη και σήμερα πιστεύει πως το συγκεκριμένο βιβλίο ήταν βιβλίο ιστορίας και όχι ντιρεκτίβα. Ιός ήταν και ευτυχώς που υπάρχει ακόμα antivirus…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.