Η Νεολαία του KKE αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Δημοκρατία της Μακεδονίας!!!

Μετά την νεολαία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. η ελληνική κοινωνία δέχεται νέα απρόσμενη ”ομολογία” -  γροθιά υπέρ των αλυτρωτικών βλέψεων των βορείων γειτόνων μας και από την Νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (Κ.Κ.Ε.), η οποία φαίνεται στην ανακοίνωσή του στην εφημερίδα ”Ριζοσπάστης” (04.07.2008) να ”νοστάλγησε” τις θέσεις Ν. Ζαχαριάδη και να ”λησμόνησε” την πάγια θέση του κόμματος τα τελευταία χρόνια:

macedonia_rizo_04072008.jpg

Πηγή: http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=4626935&publDate=4/7/2008

Tags: , , , ,

14 Responses to “Η Νεολαία του KKE αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Δημοκρατία της Μακεδονίας!!!”

 1. Πατριώτης says:

  απρόσμενη ”ομολογία”

  «απρόσμενη»; Ε, όχι δα! Ο κομμουνιστής είναι πάντα κομμουνιστής, έστω και αν καμουφλάρεται ο λύκος με προβιά αρνιού. Η προδοσία και η άρνηση της πατρίδας είναι συστατικό της ιδεολογίας των.

  Ο λύκος κι αν εγέρασε
  κι αν άλλαξε η φωνή του,
  μήτε τη γνώμη άλλαξε
  μήτε την κεφαλή του!!

  (πάντα σοφός α απλός λαός) :-)

 2. cell says:

  Προφανώς θυμήθηκαν τήν εποχή τού Εμφυλίου,όταν οι ΄αγκιτάτορες΄έλεγαν στούς έρημους τούς Μακρονησιώτες,πού είχαν θυσιαστεί στην Εθνική Αντίσταση γιά την Πατρίδα ότι ΄Και μέχρις τήν Λάρισα να είναι τά σύνορα τής Ελλάδας,εμάς δεν μάς πειράζει΄..
  Η ακόμα πιό παλιά επί Αβράαμ Μπεναρόγια στην Μικρασιατική εκστρατεία…
  Πάντως ας μήν ξεψαρώνουν οι ακροδεξιοί γιατί τά φερέφωνά τους ξεκίνησαν και πάλι τίς οσφυοκαμψίες πρός τού Αμερικανούς πάτρωνές τους(βλ.άρθρο τού Χαρίτου τού ΛΑΟΣ)όπως στην πραγματικότητα κάνουν χρόονια τώρα.

 3. Πατριώτης says:

  “Πάντως ας μήν ξεψαρώνουν οι ακροδεξιοί γιατί τά φερέφωνά τους ξεκίνησαν και πάλι τίς οσφυοκαμψίες πρός τού Αμερικανούς πάτρωνές τους(βλ.άρθρο τού Χαρίτου τού ΛΑΟΣ)όπως στην πραγματικότητα κάνουν χρόονια τώρα.”

  Η παράγραφός σου αυτή γεννά εύλογα ερωτηματικά.
  1) Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το τι εννοείς με το “ας μην ξερψαρώνουν οι ακροδεξιοί”. Ποιους εννοείς ως “ψαρωμένους”, ως “ακοροδεξιούς” και “ψαρωμένους ακροδεξιούς”;
  2) Ποιο άρθρο του Χαρίτου εννοείς; Παραπέμεπις έτσι γενικά και αόριστα;
  3) Αν με την (ανούσια) λέξη “ακροδεξιός” εννοείς ανθρώπους του πατριωτικού/εθνικιστικού χώρου, αυτοί εξ ορισμού δεν μπορεί να έχουν πάτρωνες τους Αμερικανούς, ούτε κανέναν άλλον.
  4) Οσφυοκαμψίες προς τους Αμερικανούς έχουμε δει και πολλές, δυστυχώς. Ποια απ’ αυτές έγινε από “ακροδεξιούς” και μάλιστα “όπως στην πραγματικότητα κάνουν χρόονια τώρα”.

  Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τίποτε. Γράψε με σαφήνεια τι εννοείς, ποιους εννοείς και, ει δυνατόν, σε απλά “ορθόδοξα” ελληνικά, χωρίς … “ψαρώματα” και άλλες (ακατ)ανόητες εκφράσεις.

 4. cell says:

  Kείμενο τού Χαρίτου πολιτευτή τού ΛΑΟΣ…
  Μεγαλύτερη σαφήνεια δεν χρειάζεται.
  Ο άνθρωπος ξαναγυρνά στην αγκαλιά τών Αμερικανών δηλαδή στον φυσικό χώρο τής ακροδεξιάς χωρίς εισαγωγικά.Οπως και όλο το ΛΑΟΣ πού υποστηρίζει κάθε ιδιωτικοποίηση,και αρχίζει πάλι μέσω υιού Πλεύρη και λοιπών τίς αμφισβητήσεις περί Εθνικής Αντίστασης
  Ο πατριωτικός χώρος απο πού και ως πού είναι εθνικιστικός.?
  Είναι απλά πατριωτικός χωρίς σωβινιστικές υπερβολές.
  Οι Ελληνες δεν είναι ανώτερη φυλή απο οιαδήποτε άλλη.
  Σαφή και κατανοητά είναι όλα αυτά.
  Οσο κακό κάνουν αυτοί πού ΄πουλάνε πατρίδα΄,άλλο τοσο κακό κάνουν αυτοί πού ΄πουλάνε πατρίδα΄…
  Εθνομηδενιστές τού Συριζα μαζί μέ το απαραίτητο δήθεν αντίπαλο δέος τών υπερπατριωτών…
  Ζησαμε τίς ακροδεξιές κορώνες τού εθνικιστικού χώρου επί χούντας μέ τον Ιωαννίδη και τούς λοιπούς πού πούλησαν την Κύπρο..
  Να μήν πάω πιό πίσω στο ΕΑΜ όπου οι δοσίλογοι έλεγαν ΄γιατί να πολεμήσουμε τούς Γερμανούς΄??

 5. cell says:

  διόρθωση :’Aυτοί που πουλάνε τήν Πατρίδα΄σε αντιδιαστολή αλλά αγαστή συνεργασία μέ αυτούς πού ΄Πουλάνε Πατρίδα΄

 6. Πατριώτης says:

  Οι απαντήσεις (ο Θεός να τις κάνει) που δίνεις, κάθε άλλο παρά ικανοποιητικές είναι.

  1) Ο Χαρίτος έχει γράψει πολλά κείμενα. Σε ποιο ακριβώς αναφέρεσαι; Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις τι σε ρωτάνε;

  2) Δεν ξέρω τι κάνει ο “‘άνθρωπος”, πάντως εσύ δεν εξηγείς ποιον ή τι εννοείς ακριβώς με τον όρο “ακροδεξιά” και γιατί ο φυσικός της χώρος είναι η … αμερικανική αγκάλη… Λόγια μάλλον ανερμάτιστα. A propos, ΤΟ ΛΑΟΣ είναι χώρα της πρώην γαλλικής Ινδοκίνας, αν έχεις υπ’ όψιν σου…

  3) Εθνικιστικός, δεν σημαίνει σωβινιστικός. Μάθε πέντε στοιχειώδη πράγματα, ώστε να κάνεις την αριστερίστικη προπαγάνδα σου πειστικότερη.

  4) “Οι Ελληνες δεν είναι ανώτερη φυλή απο οιαδήποτε άλλη.”

  “Από την πόλη έρχομαι….” Ποιος είπε κάτι τέτοιο; Δεν ξαναδιαβάζεις το αρχικό κείμενο και το σχόλιό μου, για να μην γράφεις άσχετα πράγματα;

 7. Πατριώτης says:

  “Ζησαμε τίς ακροδεξιές κορώνες τού εθνικιστικού χώρου επί χούντας μέ τον Ιωαννίδη και τούς λοιπούς πού πούλησαν την Κύπρο..”

  Ε, αυτό κι αν βγάζει μάτι πια… Έλεος, ρε φίλε! Αν χαρακτηρίζεις τον Ιωαννίδη της χούντας και όλα αυτά τα αμερικανοκίνητα ρεμάλια σαν εκπροσώπους του εθνικιστικού χώρου, τότε δεν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Προφανώς δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.

 8. cell says:

  Προφανώς έχεις πάρει κατ΄αποκοπήν το φορουμ και τίς δικές σου μπούρδες τίς χρεώνεις στον συνομιλητή σου…
  Μαζεψε τις ειρωνείες σου ,εντάξει???
  Α και ξέχασα…
  Θεωρώ όλους τούς ακροδεξιούς δοσίλογους,σε όλες τίς εποχές…Η καλύτερη παρέα τών Συριζαιων τού Υμητού απο την ανάποδη…Αστο μην το πολυσκετείς γιατί θα κουραστείς.
  Γειά.

 9. cell says:

  Και ΛΑΟΣ ειναι αυτή η ακροδεξιά και ξενοδουλη κουτσουλιά τού Καρατζαφέρη εξυπνάκια…..
  Σιγά μην βάλω και τελείες στούς οσφυοκάμπτες.

 10. Πατριώτης says:

  Ούτε στοιχειώδη διάλογο δεν σ’ έμαθαν να κάνεις στην ΚΝΕ;

  “Σιγά μην βάλω και τελείες στούς οσφυοκάμπτες.”
  :-) :-) :-)

 11. theo78 says:

  O cell ανήκει στην κατηγορία του “αριστερού πατριώτη” ο οποίος βλέπει και στην υποστήριξη των ιδιωτικοποιήσεων …αμερικανοδουλεία !

  Το άρθρο του Χαρίτου στο οποίο αναφέρεται είναι αυτό:
  http://www.christos-charitos.gr/article/ipa-rosia-kai-i-thesi-tis-ellados

  Και είναι ενδιαφέρουσες οι απόψεις του από την άποψη ότι ο πατριωτικός χώρος δεν πρέπει να εγκλωβίζεται στον υστερικό αντιαμερικανισμό των ακροαριστερών.
  Αν μπορούμε να έχουμε τις ΗΠΑ με το μέρος μας, τόσο το καλύτερο για εμάς και δε θα λογοδοτήσουμε στα χθεσινά φερέφωνα του Στάλιν για “αμερικανοδουλεία”.

  Άλλωστε αυτή τη συνέρευση δεξιών-αριστερών, όλοι “πατριώτες” ένα τσουβάλι, τη θεωρώ πρόσκαιρη και συγκυριακή.
  Εκδηλώσεις όπως της νεολαίας του ΚΚΕ δείχνουν ότι δεν ξεχνά τελείως τη συγγένειά της με τα ξαδέρφια του Σφύριζα.

 12. Πατριώτης says:

  Δεν με απασχολεί ο παραπάνω. Άλλωστε βλέπεις περί τίνος πρόκειται και από απόψεως IQ. Αυτό που με απασχολεί περισσότερο την στιγμή αυτή, είναι το τι μέλλει γενέσθαι την Κυριακή στην Φλώρινα. Η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανευθυνότητας, αλλά και υποχωρητικότητας, με αποτέλεσμα τα επεισόδια να είναι ορατά. Εκτός κι αν υποθέσω πως τα επιδιώκει, αλλά και πάλι , είναι πολύ χοντρή η προβοκάτσια των Σκοπίωνσε σημείο που μας γελοιοποιεί στα μάτια της διεθνούς κοινότητας.

 13. cell says:

  Mιά και έχεις ψηλό I.Q διάβασε το ξενόδουλο άρθρο τού Χαρίτου…
  Τέρμα οι δήθεν ΄Πατριωτικές Κορώνες ΄τής Ακροδεξιάς..
  ΄Στρατηγέ μου Ιδού ο Στρατός σου΄…Επέστρεψε στην εποχή τού Βαν Φλήτ ο Χαρίτος
  Με το καλό ο ΄Πρόεδρος΄να βάζει κάθε πρωϊ στο Τελε-Αστυ και τον αμερικανικό εθνικό ύμνο..
  Υ.Γ.
  Ωραία εποχή διάλεξε ο Χαρίτος να πουλήσει φιλοαμερικανισμό..Τώρα πού η Διεθνής Πολιτική Σκηνή αποκτά περισσότερους απο έναν σημαντικούς Πόλους..
  Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες γιά νταβραντισμένους μέ Υψηλό Ι.Q.

  Επι τη ευκαιρία ελπίζω πώς και νοητικά καθυστερημένοι όπως οι Χρυσαυγίτες θα τό καταλάβουν και δέν θα μπουκάρουν να δημιουργήσουν επεισόδια στήν Μελίτη ώστε να δόσουν τήν ευκαιρία στούς άλλους προδότες ,αυτούς τού Ουράνιου Τόξου να φωνάζουν γιά τά ΄Δημοκρατικά τους δικαιώματα΄.
  Αν πάντως μπουκάρουν θα αποδείξουν ότι επι τής ουσίας εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα,όπως πάντα άλλως τε.

 14. theo78 says:

  Για τους ακροαριστερούς “πατριωτική κορώνα” είναι το “φονιάδες των λαών Αμερικάνοι”.
  Είναι μεν πατριωτικό, μόνο που αφορά την …σοβιετική πατρίδα.
  Κι επειδή αυτή μας άφησε χρόνους ορισμένοι, που παριστάνουν τους όψιμους πατριώτες, θεώρησαν καλό να το συνεχίσουν και να το χρησιμοποιούν μάλιστα και ως πειστήριο ελληνικού πατριωτισμού !

  Φυσικά η πραγματική αιτία είναι ότι αυτοί ποτέ δεν έχουν συγχωρήσει στις ΗΠΑ ότι δεν άφησαν την Ελλάδα να γίνει Κούβα ή Αλβανία και νομίζουν ότι θα πάρουν “ρεβάνς” μέσω …του Πούτιν.
  Τα συμπλέγματα τους όμως δεν πρέπει να αφορούν κανένα εκτός από τους ίδιους, όχι τη χώρα και πολύ περισσότερο τον πατριωτικό χώρο.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.