Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην αρχική σελίδα του www.antibaro.gr!

Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες για την προτίμησή τους στην εναλλακτική ενημέρωση του www.antibaro.gr . Τον μήνα Αύγουστο η αρχική σελίδα του Αντίβαρου επέτυχε ρεκόρ επισκέψεων στην εξάχρονη πορεία του! Σημειωτέον ότι ένα τέτοιο ρεκόρ επετεύχθη σε μήνα διακοπών, πράγμα που μάς επιτρέπει να εκτιμούμε ότι πολύ σύντομα θα ξεπεραστεί… Η συμπαράστασή σας μάς δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμη περισσότερο. Συγχαρητήρια, κε. Σταλίδη!

antibaro_srats_aug.jpg

Tags:

One Response to “Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην αρχική σελίδα του www.antibaro.gr!”

 1. θα πρέπει να συμπληρώσουμε το εξής: τα πιο πάνω στατιστικά προέρχονται από το εικονίδιο που υπάρχει κάτω κάτω στον κεντρικό ιστοχώρο.

  Αυτό το εικονίδιο παλαιότερα υπήρχε μονο στην εισαγωγική πρώτη σελίδα του Αντίβαρου, οποτε όλες οι μετρήσεις μέχρι το Μάιο 2008 αφορούν αποκλειστικά την πρώτη σελίδα.

  Από τέλη Μαΐου, με τη ριζική ανανέωση του ιστοχώρου, τοποθετήθηκε και στα περισσότερα άρθρα της νέας δομής. Οποτε, λογικό να εμφανίζεται ραγδαία άνοδος.

  Και πάλι όμως από τον μετρητή αυτό ξεφεύγουν: το “ιστολογιο” (blog.antibaro.gr), ο συναθροιστής (cosmos.antibaro.gr), οι παλιές ιστοσελίδες (palio.antibaro.gr, αλλα και οι διευθύνσεις από το http://www.antibaro.gr της παλιάς μορφής), οι σελίδες του Φειδία (pheidias.antibaro.gr) και ίσως κάποιες ακόμα.

  Υπάρχουν όμως και τα πραγματικά στατιστικά, που μας δίνονται από τον παροχέα του χώρου στο διαδίκτυο. Οι καθαρές επισκέψεις ανά μήνα είναι οι εξής:

  [Τα στοιχεία από τον Ιανουάριο του 2006 και μετά. Εδώ να θυμίσω ότι το Αντίβαρο έχει ζωή 7 ετών και όχι 6. Από τον Μάιο του 2001 λειτουργεί]

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.