Προβοκάτσια στην Φλώρινα από Σκοπιανούς!

Εδώ είναι η είδηση, όπως την «σέρβιρε» η εφημερίδα «Καθημερινή» στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό. Δείτε και την φωτογραφία παραπάνω από την περιοχή της άσκησης και βγάλτε συμπέρασμα για την κοροϊδία και τον εμπαιγμό της εφημερίδας.
 

Αντιδράσεις κατοίκων της Φλώρινας στη λειτουργία στρατιωτικού πεδίου βολής
Τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών, αντίσταση και διέγερση σε απείθεια.
Στον εισαγγελέα Φλώρινας οδηγούνται τέσσερα άτομα με την κατηγορία ότι αντέδρασαν στη διέλευση στρατιωτικής φάλαγγας και προκάλεσαν ένταση, διαμαρτυρόμενοι για τη λειτουργία πεδίου βολής στο δημοτικό διαμέρισμα Λόφων του Δήμου Μελίτης.

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται για παρακώλυση συγκοινωνιών, αντίσταση και διέγερση σε απείθεια, ενώ από την αστυνομία αναζητούνται άλλα τρία άτομα. Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το βράδυ της Δευτέρας ομάδα 15 περίπου κατοίκων από τους Λόφους τοποθέτησαν κάθετα στον αγροτικό δρόμο, που οδηγεί στο πεδίο βολής, ένα φορτηγό και ένα τρακτέρ με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί η στρατιωτική φάλαγγα, αποτελούμενη από 4 ερπυστριοφόρα άρματα μάχης και 2 στρατιωτικά οχήματα τύπου τζιπ.

Με την παρέμβαση της αστυνομίας αποκαταστάθηκε προσωρινά η κυκλοφορία, αλλά ύστερα από λίγο οι επτά κατηγορούμενοι φέρονται ότι άρχισαν να προτρέπουν συγχωριανούς τους να σταματήσουν και πάλι την πορεία της στρατιωτικής φάλαγγας, γεγονός που προκάλεσε νέα ένταση.

Να σημειωθεί ότι και πριν από δύο εβδομάδες μικρή ομάδα κατοίκων προσπάθησε και πάλι χωρίς επιτυχία να ματαιώσει στρατιωτική άσκηση στο πεδίο βολής του Δήμου Μελίτης που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και άρχισε να λειτουργεί από τις αρχές της δεκαετίας του ‘50.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_14/10/2008_252085

 

Ποιοί, όμως, στ’ αλήθεια συνελήφθησαν στους Λόφους;
Οι συλληφθέντες πρωταγωνιστές των επεισοδίων δεν ήσαν κάτοικοι Φλωρίνης, ούτε δημότες Μελίτης, ούτε από τους Λόφους. Ήσαν οι:
1. Goran Momiroski (Горан Момироски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
2. Gorazd Comovski (Горазд Чомовски), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Α2
3. Igor Jankovski (Игор Јанковски), ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ Α1
4. Mary Jordanovska (Мери Јордановска), ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ NOVA MAKEDONJIA.

άπαντες κάτοικοι Σκοπίων!!!

 Όσο για το περίφημο καλλιεργήσιμο έδαφος, για την προστασία του οποίου κόπτονται, ιδέτε παρακάτω:

kaliergisimo_edafos.jpg

Το «καλλιεργήσιμο έδαφος»… με μια τσάπα σκάβεται άνετα στο ιδανικό βάθος των δυο μέτρων…

Αυτά για την ποιότητα της ενημέρωσης του ελληνικού κοινού από τις εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας. Προφανώς η “ευρεία” κυκλοφορία τους οφείλεται αποκλειστικά στους κράχτες ένθετα και DVD’s.

Η δε εφημερίδα “Αυγή”, φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, προχωρεί μερικά βήματα παραπέρα στην αποστολή παραπλάνησης της ελληνικής κοινής γνώμης με το κάτωθι άρθρο (δοθήτω προσοχή στην τελευταία εξωφρενική παράγραφο!):

the_dawn_florina.jpg

Tags: , ,

One Response to “Προβοκάτσια στην Φλώρινα από Σκοπιανούς!”

  1. Dimitrios says:

    Το Σύριζα και τον Αλεξ.Τσίπρα χαρακτηρίζουν 2 πράγματα που πρεσβεύουν.Θέλουν να καταργηθούν οι παρελάσεις και για τα Σκόπια λένε άς τους αφήσουμε το δικαίωμά τους να πάρουν το όνομα Μακεδονία που θέλουν.Πρόκειται ξεκάθαρα για προδοτικό κόμμα ,να μην πάει ούτε μισή ψήφος χαμένη υπέρ τους ,το πονηρό κατεστημένο τους προωθεί ,οι πατριώτες να ενημερώνουμε τους ψηφοφόρους για το ποιόν τους !!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.