“Σιγά, κύριε Αρχηγέ, μη γίνει πόλεμος!”

Το μηνιαίο περιοδικό “Στρατηγική” (editorial, τ. Νοεμβρίου 2008) αναδεικνύει με γλαφυρότητα όλο το παρασκήνιο της τραγελαφικής κατάστασης που επικρατεί τον τελευταίο καιρό στα κλιμάκια του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την εθνική ασφάλεια της Χώρας.

Αφού ενημερωθεί κανείς από το παρακάτω άρθρο, δεν μπορεί να μην αναλογιστεί τι θα γίνει αν συμβεί κάποιο θερμό επεισόδιο, όπως το όχι πολύ μακρινό 1996 στα Ίμια.

Αν, ο μη γένοιτο, επαναληφθεί μια κρίση, η πολιτική ηγεσία του τόπου θα δικαιούται να πει ότι “ήμασταν ανέτοιμοι”;

no_war_1.jpg

no_war_2.jpg

no_war_3.jpg

Tags:

2 Responses to ““Σιγά, κύριε Αρχηγέ, μη γίνει πόλεμος!””

  1. Στην ιστοσελίδα του περιοδικού “Στρατηγική” ενημερωνόμαστε για νέα τραγελαφικά στην υπόθεση των πυρομαχικών των αρμάτων μάχης LEO 2 HEL, τα οποία με τόση υπερηφάνεια χειροκρότησαν οι Έλληνες φορολογούμενοι σήμερα το πρωί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης:

    Leopard 2 HEL: Τα πυρομαχικά στις καλένδες!
    http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=5606&Itemid=47

  2. Argeadis says:

    Αφελης ερωτηση: Γιατι δεν εχει σταλει στο σπιτι του ο κυριος που το εκστομισε; Ειναι ή οχι μηπως η καταργηση της ιεραρχιας συμπτωμα της γενικοτερης παρακμης του Ελλαδικου δημοσιουπαλληλικου ωχαδελφισμου και της συμπαρομαρτουσης ιδεολογιας που τρωει εκ των ενδον τον κορμο του Ελλαδικου κρατιδιου; Αυτο, π.χ. δεν ηταν το κυριο συμπερασμα της Ρεπουσιας περιπετειας;
    Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι, και η Ελλαδα εδω και καιρο δεν εχει κεφαλι, αυτο φοβαμαι.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.