Θερμή παράκληση προς όλους τους Έλληνες bloggers

Θερμή παράκληση προς όλους τους Έλληνες bloggers Τρίτη, 17 Φεβρουάριος 2009

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης και επικεφαλής της αποστολής στην αναζήτηση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς στα Σκόπια και στο ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι Σταύρος Βιτάλης, απευθύνει θερμή παράκληση προς όλους τους Έλληνες bloggers να βρίσκονται σε ετοιμότητα αύριο Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, ημέρα της αποστολής μας.

Δεδομένης της “σιωπής ασυρμάτου” που κρατούν τα μεγαλοκάναλα (εκτός ΑΛΤΕΡ και ΕΤ3), ο ρόλος των bloggers κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής, θα είναι κρισιμότατος, ιδιαίτερα αν η σκοπιανή ηγεσία επιχειρήσει να δημιουργήσει προβλήματα στην αποστολή μας.

Με τη συνεχή τους ενημέρωση -στην οποία ήδη πρωτοστατούν οι Έλληνες bloggers- θα κρατούν ανοιχτή γραμμή με όλους τους συμπατριώτες μας κατά την εξέλιξη της αποστολής.

Παράλληλα, αν κάποιοι επιχειρήσουν να μας σταματήσουν στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τον αδελφό blogger Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, τουλάχιστον να υπάρχει μια συνεχής ροή πληροφοριών, ώστε οι ειδήσεις να μήν φιλτράρονται απο τα μεγάλα
κανάλια και τα συγκροτήματα Τύπου.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά σας

Σταύρος Βιτάλης
Εκπρόσωπος Τύπου

http://papathemelis.blogspot.com/2009/02/bloggers.html

Tags: ,

One Response to “Θερμή παράκληση προς όλους τους Έλληνες bloggers”

  1. Πατριώτης says:

    Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2009

    ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΚΟ

    Πριν λίγη ώρα πέρασε τα σύνορα των Σκοπίων αιφνιδιαστική αποστολή, προκειμένου να αναζητηθούν τα ίχνη του γνωστού Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς ο οποίος συνελήφθη εκ νέου απο τις σκοπιανές Αρχές. Η αποστολή απαρτίζεται απο ειδικούς, αρχαιολόγους και ιστορικούς και συμμετέχει και η κ. Γκατζούλη της Παμμακεδονικής, η οποία θα συναντηθεί με αξιωματούχους της αμερικανικής πρεσβείας, για να τους ενημερώσει για το σοβαρότατο αυτό θέμα. Συνάντηση θα έχει επίσης ο κ. Βιτάλης, ο κ. Μαύρος και άλλα μέλη της αποστολής με ευρωπαίους εκπροσώπους, καθώς και με την πρέσβη της χώρας μας στα Σκόπια προκειμένου να προβεί σε δηλώσεις για τη νέα εξαφάνιση του Γκλιγκορίεβιτς και να παρέμβει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.
    Παράκληση του Σταύρου Βιτάλη προς όλους τους bloggers να βρίσκονται σε επαγρύπνηση και να παρακολουθούν το θέμα έως ότου επιστρέψει η αποστολή.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.