Ας ετοιμαστούμε για σοβαρές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή!

Ας ετοιμαστούμε για σοβαρές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή

Χθες είχαμε εκλογές στην Τουρκία και το κόμμα των Κούρδων κέρδισε 8 νομούς, 50 επαρχίες και 58 δήμους.

Δηλαδή, το κόμμα του έγκλειστου “τρομοκράτη” Αμπντουλλάχ Οτζαλάν κέρδισε κατά κράτος το τουρκικό κράτος.

Η εξέλιξη αυτή, σε συνδυασμό με την επίσκεψη Ομπάμα στην Τουρκία, θα καθορίσει την πορεία των πραγμάτων στην ευρύτερη περιοχή, σε μια περιοχή που, σημειωτέον, συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Αυτή τη νέα περίοδο, αυτό που αποκαλείται Τουρκία θα υποχρεωθεί να αλλάξει.

Αυτή τη νέα περίοδο, χρόνο με το χρόνο, η εθνική ομάδα και η ιδεολογία που θα χάνει έδαφος, θα είναι οι Τούρκοι και ο τουρκισμός.

 Αυτή τη νέα περίοδο, χρόνο με το χρόνο, η εθνική ομάδα που θα κερδίζει έδαφος και θα αναλάβει σταδιακά πρωταγωνιστικό ρόλο στην περιοχή, θα είναι οι Κούρδοι. Οι Κούρδοι που πούλησαν στην πρώτη απότομη στροφή Έλληνες πολιτικοί χαμηλού ηθικού και πολιτικού αναστήματος, πολιτικοί που έπασχαν από γεωπολιτκή μυωπία και είχαν μειωμένες πολιτικές και εθνικές αντιστάσεις και αντακλαστικά.

Αυτή τη νέα περίοδο, η Ελλάδα θα πρέπει να αποφασίσει με ποιούς θα πάει και ποιούς θ’ αφήσει.

Αυτή τη νέα περίοδο, οι Έλληνες θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιοί είναι οι εχθροί και ποιοί οι φίλοι μας και να πράξουμε αναλόγως.

 Ελπίζουμε, πάντως, η ηγεσία του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών, η κ. Μπακογιάννη, η οποία (λίγες βδομάδες μετά την αποπομπή στελέχους του πολιτικού της γραφείου για ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ στο σκάνδαλο SIEMENS, όπως αποδεδειγμένη είναι και η εμπλοκή του αδελφού της, Κυριάκου) δεν παρέλειψε να στείλει συλληπητήριο τηλεγράφημα στον Τούρκο ομόλογό της, μια άθλια, επαίσχυντη και εθνικά επιζήμια πράξη, όταν σκοτώθηκαν κάποιοι Τούρκοι στραιτώτες σε μάχες με αντάρτες του εθνικοαπελευθερωτικού στρατού των Κούρδων, μετά τις πρόσφατες “επιτυχίες” στα θέματα της βίζας, της ακύρωσης της επίσκεψης το Ομπάμα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, της νομιμοποίησης της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και της συνεχιζόμενης ανοχής της άθλιας πολιτκής της Τουρκίας στο Αιγαίο, να μην προσθέσει άλλη μια “επιτυχία” στην αλυσίδα της ένδοξης πορείας της προς εκεί που έχει βάλλει στόχο, στέλνοντας άλλο ένα τηλεγράφημα στον Τούρκο ομόλογό της για την απώλεια των 8 νομών, 50 επαρχιών και 58 δήμων από τους Κούρδους τρομοκράτες!!! 

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/03/blog-post_4988.html

One Response to “Ας ετοιμαστούμε για σοβαρές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή!”

  1. Πατριώτης says:

    Πολλά και διάφορα σχόλια μπορούν να γίνουν σ’ αυτή την ανάρτηση, αν και η επίσκεψη Ομπάμα στην Τουρκία, χωρίς αντίστοιχη στην Ελλάδα, σαφώς χαλά την μέχρι τούδε τηρούμενη ισορροπία.
    Την Μπακογιάννη δεν θα την σχολιάσω καθόλου. Τι έχεις Γιάννη, τι είχα πάντα.

    Θα σταθώ, όμως, στον Οικουμενικό Πατριάρχη. Για πρώτη φορά Αμερικανός πρόεδρος επισκεπτόμενος την Τουρκία δεν επισκέπτεται τον Φανάρι. Οι ΗΠΑ παγίως υποστήριζαν την οικουμενικότητα του Πατριαρχείου Κων/λεως, για να το κρατούν σαν ανάχωμα στο Πατριαρχείο Μόσχας, το οποίο πάντα φιλοδοξούσε και φιλοδοξεί να παίξει οικουμενικό ρόλο. Είναι η λεγόμενη «εκκλησιαστική διπλωματία». Ο Λόγος που ο Ομπάμα δεν επισκέπτεται τον Πατριάρχη είναι προφανής: Υπακούει στα τουρκικά κελεύσματα και αυτό δείχνει πόσο ανάγκη έχει την στιγμή αυτή την Τουρκία. Την χρειάζεται, διότι μέσω αυτής σκοπεύει να κάνει την αναδίπλωση των στρατευμάτων του από το Ιράκ, αλλά και για να την χρησιμοποιήσει σαν μεσολαβητή μεταξύ ΗΠΑ και Αραβικού Κόσμου. Ο υποβιβασμός της Ελλάδας είναι σαφής και επικίνδυνος για την χώρα μας.

    Όμως, ο πατριάρχης Βαρθολομαίος δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και αυτό με ενοχλεί. Θα επισκεφθεί (!!) τον Ομπάμα στο ξενοδοχείο του, κατά το «όταν δεν πάει το βουνό στον Μωάμεθ, τότε πάει ο Μωάμεθ στο βουνό». Αν αυτό δεν είναι δείγμα φαναριώτικης υποτέλειας, τότε τι είναι; Προ ημερών, αναφερόμενος στην πΓΔΜ, της αποκάλεσε ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Έτσι την θέλουν οι προϊστάμενες αρχές του κι εκείνος δεν είναι Γρηγόριος Ε’, αλλά κακέκτυπο ελληνόφωνου πατριάρχη. Δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει ο Βαρθολομαίος πόσο μειωμένης ελληνικής συνείδησης είναι, αλλά τώρα δείχνει και την δουλοπρέπειά του στην Υπερδύναμη. Ούτε κι αυτό είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.